single

Camere single

Camerele Single ofera oaspetilor o atmosfera calda si linistitoare care imbina perfect relaxarea cu utilul. Camerele single sunt cu vedere spre curtea interioara si asigura liniste deplina atat pe timp de zi cat si pe timp de noapte.
Oaspetii se pot bucura de Internet wireless, televiziune prin cablu si control individual al climei.

dubla

Camere duble

Camerele Double oferta oaspetilor nostri o atmosfera calda si linistitoare care imbina perfect relaxarea cu utilul. Camerele double au vedere spre cladirea Cercului Militar si Calea Victoriei asigurand o panorama incontestabila asupra arhitecturii de altadata. Oaspetii se pot bucura de Internet wireless, televiziune prin cablu si control individual al climei.

dubla superioara

Camere duble superioare

Camerele Double Superior oferta oaspetilor nostri o atmosfera calda si linistitoare care imbina perfect relaxarea cu utilul. Camerele double superioare au vedere spre cladirea Cercului Militar, asigurand o panorama incontestabila asupra arhitecturii de altadata. Oaspetii se pot bucura de Internet wireless, televiziune prin cablu si control individual al climei.

apartament

Apartamente

Apartamentele ofera oaspetilor nostri o atmosfera calda si linistitoare care imbina perfect relaxarea cu utilul. Apartamentele au vedere spre cladirea Cercului Militar si Calea Victoriei, asigurand o panorama incontestabila asupra arhitecturii de altadata. Oaspetii se pot bucura de Internet wireless, televiziune prin cablu si control individual al climei.